Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden wanneer je weer een bestelling kunt plaatsen.

Durex play 2-in-1 massage glijmiddel

€ 14,95*

Beschrijving

Durex play 2-in-1 massage flesje 200ml. Durex play 2-in-1 massage op water basis is een sensuele massagegel & glijmiddel in één product. Het bevat Aloë Vera en is geschikt voor een totale lichaamsmassage, maar ook voor gebruik op intieme plaatsen.
De Durex Play Massage 2 in 1 bevat Aloë Vera, bekend om zijn huidverzachtende eigenschappen en perfect om je massage te verbeteren. Durex Play Massage 2 in 1 is zacht, soepel en zijdezacht en is zacht genoeg om zowel over het hele lichaam als in intieme delen te gebruiken. Het is niet vet en geurvrij.Onze speciaal ontworpen fles heeft ook een unieke massage-applicator voor verdere verbeterde ervaring.
Koel, droog, buiten invloed van direct zonlicht bewaren. Binnen 6 maanden na openen gebruiken. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aan hebt. Gebruik zoals beschreven. Dit is geen voorbehoedsmiddel, bevat geen spermadodend middel en kan het sperma misschien vertragen. Vermijd contact met de ogen, beschadigde huid of wonden.